Sök

Varukorg  

Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Moms
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Tillverkare

Login

Skapa ett konto

Samarbetspartners


Tillbaka Till Nes-Tiden (TTNT) är en YouTube-show skapad av Tobias (far) och William (son) Wigstrand. Idén är att far och son tillsammans ska spela gamla TV-spel som Tobias spelade när han var liten. Tobias ska alltså få återuppleva de här gamla spelen medans William ska få uppleva spelen. Inspirationen till showen kommer från Revansch.tv där Björn och Viktor tar Revansch på gamla TV-spel. En Youtube-serie som Tobias och Williams tillsammans har kollat mycket på.

Facebook: https://www.facebook.com/TillbakaTillNesTiden
Instagram: https://www.instagram.com/tillbakatillnestiden/
Twitter: https://twitter.com/TillbakaTillNes

Retrospelboxar.se sponsrar TTNT med boxar till spelen som spelas i avsnitten.
Japanspel inleddes 2011 som en hobbyverksamhet med import av japanska retrospel för försäljning via Tradera. Efter förfrågningar började dom köpa in Famicom-konsoler som dom moddade och sålde vidare. Senare började dom även med moddning av Super Famicom, Sega Saturn, Sega Mega Drive, med mera. Att Japanspel har många nöjda kunder kan man se på Facebook och deras Tradera-omdömen. Deras mål är att fortsätta tillhandahålla roliga och billiga retrospel från Japan, och att vara främst på detta i Sverige.

Nu erbjuder Japanspel våra skyddsboxar, som komplement till kunder som vill skydda sin japanska utgåvor.Sidan ägs och drivs av Mediapalatset HB och startades 2013 som ett hobbyprojekt av Lennart Leander & Johnny Leander. Tanken med verksamheten är att sälja till största del begagnade retrospel, enheter samt saker som hör denna underbara kultur till. Vår primära målgrupp vid försäljning är till privatpersoner som tröttnat på en marknad där överpris är vardag.

Nu erbjuder Mediapalatsen våra fina innerkartonger till Super Nintendo och Nintendo64. Stablia med perfekt passform till dina spel som ligger löst i sin box.