Sök

Varukorg  

Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Moms
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Tillverkare

Login

Skapa ett konto

Betalning

SWISH
Väljer du betalning via SWISH sker betalningen direkt från ditt konto i din bank till vårt konto i SEB. Med Swish behövs inga kontonummer för att skicka pengar. Skriv in vårt Swish-nummer (betalning till företag) i Swish-appen och klicka på Betala. SWISH-betalning är helt avgiftsfri.

Kontokort (Mastercard, Visa)
Väljer du betalning med kort, sker betalningen via vår betalleverantör PayPal. Vi accepterar betalningar med Visa och MasterCard kort. Alla köp kopplas till PayPals säkra betalserver vilket betyder att information endast går till PayPal. Överföringen av information är krypterad med SSL. Kontokortsbetalning kan (men oftast inte) belastas med en viss kostnad. För att ta reda på vad som gäller för internetbetalning, kontakta din bank.

PayPal
Väljer du att betala med ditt PayPal-konto efter köp blir du omdiregerad till PayPal där du loggar in med din mail och lösenord. Paypal presenterar då den summa du skall betala för de produkter du köpt. Paypal skyddar dina uppgifter och ger dig ett återbetalningskydd. PayPalbetalning är helt avgiftsfri.

Oavsett betalningsalternativ tar vi aldrig del av din personliga bankinformation.

Företag: Jasela AB, Säte Göteborg, Org: 5567110977 - Godkänd för F-skatt.


   


Information uppdaterad: 170312