Vi använder oss av första- och tredjeparts-cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att använda denna webbplats, accepterar du våra riktlinjer. Om cookies på retrospelboxar.se.

Lämna gärna ett meddelande


Tyvärr är vi inte tillgängliga just nu. Skicka ett meddelande så återkommer vi till dig.

Lämna gärna ett meddelande

Välkommen!
Trött på billiga, mjuka skyddsboxar med dålig omslutning eller stängning? Vill du visa upp din samling? Trött på lösa kassetter i högar, tråkiga staplar eller röriga lådor? Då har du kommit rätt. Ge mig ditt förtroende att skydda och display'a dina älskade spel, en spelälskare till en annan! Skyddsboxar, spelboxar och displayboxar!

Nyheter:

Tillverkningen av skyddsboxar (viktig nyhet)
Det har kommit till min kännedom (via er kunder (handhjärta)) att det är små skillnader i mina olika skyddsboxar sen innan. Följande har rapporterats, att skyddsfilmen är svårare att ta av och att boxarna inte stänger som vanligt. Detta är pga hur fabrikerna i Kina tillverkar dom.

Jag jobbar på en enkel liten instruktionsfilm för att hjälpa er få ut så mycket som möjligt av boxarna.

Fram till dess bör ni kunder som har problem med stängningen följa denna instruktion: vik upp boxen som vanligt, men vik INTE flärpar åt något motsat håll, när ni lagt in spelet var noga med att vika ner/in stängningsflärpen/locket MOT spelet för att släppa spänningar i plasten efter tillverkningen. Använd med fördel tumme och pekfinger att med fast tryck pressa ner stängningsflärpen/locket.

För er samlare som inte ämnar öppna den skyddande boxen är en transparent försegling på väg in att helt låsa skyddsboxen från öppning på väg in.

Äldre nyheter:

Stängt!
Jag stängt sidan för att hinna med alla beställningar i den mån jag hinner mellan hantera begravning och dödsbo. Jag är ledsen över bristen på kommunikation i detta, men det har tagit hårt på oss och mig. Men hoppas verkligen att ni härliga kunder har förståelse och jag kommer jobba hårt för att bygga upp ert förtroende igen. Utvöver detta önska jag en Glad Påsk. Mvh Sebbe

Nytt fraktspris med MyPack Home/Collect.
Nya frakt-tjänster i shoppen. MyPack Home och Collect. Frakt från 39 kr för lätta försändelser, spårbart fram till brevlådan.