Vi använder oss av första- och tredjeparts-cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att använda denna webbplats, accepterar du våra riktlinjer. Om cookies på retrospelboxar.se.

Lämna gärna ett meddelande


Tyvärr är vi inte tillgängliga just nu. Skicka ett meddelande så återkommer vi till dig.

Lämna gärna ett meddelande

Navigation:

Jag hoppas att sidan är lättnavigerad men skriver denna förklaring för att underlätta så mycket som möjligt. Det första du ser när du hamnar i shoppen är alla Avdelningar i menyn till vänster. Inne i varje avdelning kan du hitta en eller flera Kategorier. I varje kategori hittar du respektive Produkt. Om avdelningen inte har någon extra kategori, kommer du finna alla tillgängliga produkter direkt i avdelningen.

En avdelning är "Playstation Nation", en kategori är "Playstation 2" och en produkt är "DVD Fodral Skyddsbox".


Trycksaker, omslag m.m

Här finns allt tryck. Så behöver du ett omslag till ditt Sega Mega Drive-spel går du helt enkelt till Avdelning "Sega Sector" och Kategori "Sega Mega Drive", och väljer det/den omslag/vara som passar dig. Du finner du omslag, posters och dekaler på samma sida som spelet du är ute efter. Finns inte något listat betyder det att det inte finns tillgängligt, men kanske kan tillverkas. Gör din förfrågan på e-post eller telefon.

Att handla:

För att kunna handla hos oss behöver du registrera dig. Detta gör du genom att antingen trycka på "Logga in" eller vilken som helst av länkarna längst ner på sidan under "Kundlänkar". På sidan efter där (login) kan du välja att skapa ett konto. Följ bara anvisningarna så har du ett konto inom 5 minuter. Du kan även registrera dig när du går genom kassan.